top of page

vr 03 feb

|

Mannenzaal

A Classic Friday Night - winter

Het cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen. Vier laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig in de meest sfeervolle zalen van Amersfoort. Een klein uur vol korte contrastvolle stukken in wisselende stijlen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
A Classic Friday Night - winter
A Classic Friday Night - winter

Tijd en locatie

03 feb 2023, 20:00

Mannenzaal, Westsingel 47, 3811 BB Amersfoort, Nederland

Over het concert

Gezusters Ovtcharova & Gebroeders Stam: ‘Intimate Pages’ – favourite string quartets

Het  strijkkwartet is door de eeuwen heen de ultieme uitdaging voor elk  componist geweest en tegelijk het veld van zijn meest intieme en  gedurfde creatieve ideeën. Voor dit concert hebben we een selectie van de meest ontroerende delen uit de strijkkwartetten van maar liefst 9 verschillende componisten. Van Schubert tot Gershwin en van Puccini tot  Dvorak. Wat deze werken met elkaar verbindt is de zoektocht naar de  intiemste en meest diepe persoonlijke uiting van een mens in klanken. Met als resultaat pure schoonheid.

 

In de winterse maanden, waar we ons schrap zetten om de kou en het schrale weer door te komen is dit programma net een balsem voor de oren en verbeelding Mijn muzikale gasten zijn  dit keer leden van mijn familie – Mijn zus Rada, haar man Emlyn en zijn  broer Willem. Zij vormen samen het Ysaye Strijktrio en zijn de  oprichters van het New European Ensemble.

Tickets

  • Toegangsticket

    Dit ticket geeft toegang tot het concert in de Mannenzaal op 3 februari 2023. Een drankje na afloop van het concert is hierbij inbegrepen.

    € 22,50
    Btw: btw inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page