top of page
over ons2.png

CULT/UUR (Cultuur Per Uur) is een onafhankelijke onderneming actief binnen de cultuursector.

 

Na jarenlang met een vast team enkele cultuurlocaties te hebben beheerd en geëxploiteerd, hebben wij onze meest succesvolle en beproefde (online) diensten geselecteerd en doorontwikkeld. Deze bieden we nu 'los' aan om in te zetten op elke mogelijke locatie.

Ons doel is om cultuurmakers op uitvoerend vlak te ontzorgen met praktische ondersteuning, tips, tools en techniek. Wij werken met specialistisch materieel en personeel waarin wij jarenlang hebben geinvesteerd en waarmee wij veel ervaring hebben opgedaan.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor de makers van cultuur en zijn simpelweg in te huren per uur!

Joram Albus
Founder
CULT
/UUR

Joram Albus, founder CULT/UUR
aanbevelingen.png
FloorLeCoultreMarcoBorggreve_slider_edit

De livestream die Joram voor ons verzorgde was super voor elkaar. Het klonk zelfs zo goed dat ik een jaar later ben terug gekomen om opnamen te maken voor PR-doeleinden.
Joram is een fijn iemand om mee te werken. Hij is snel in het contact, zeer klantvriendelijk en erg flexibel. Hij denkt mee en doet er alles aan om de wensen van de klant te verwezenlijken.

Floor Le Coultre
/violiste

evert_edited.png

Het werken met Joram is prettig, hij is zakelijk goed en fair georganiseerd en we zijn er in de voorbereidingen zowel commercieel als organisatorisch samen altijd goed en makkelijk uitgekomen, ook door zijn flexibiliteit die soms nodig was. Technisch was het voor elkaar, het eindresultaat perfect, de ticketverkoop goed geregeld, ook in de samenwerking met derde partijen. Kortom, Joram staat voor wat hij presenteert, is betrouwbaar, komt afspraken na en is een fijn persoon om mee te werken die gastvrij is en garant staat voor kwaliteit.

Evert Bandringa
/zakelijk leider
Le Nuove Musiche

Rossitza-1024x683_edited.jpg

Mede door de actieve advisering, toegewijde support en kundige aanpak van Joram en zijn team was mijn startende serie meteen al een succes. Bovendien was de videoregistratie technisch en artistiek gezien van top kwaliteit. Joram is bekwaam, behulpzaam, meedenkend, zeer efficiënt en gericht op de wensen van de klant, alles met oog voor kwaliteit.

Rossitza Ovtcharova
/violiste

roland_edited.jpg

Joram en zijn team zorgen voor gastvrijheid, flexibiliteit en perfecte omstandigheden tijdens ons festival. Met specifieke ondersteuning op het gebied van livestreaming en ticketing speelt Joram een belangrijke rol bij het succes van onze internationale concerten. Een hoogtepunt was voor ons de live interactie met het Kronos Quartet in de Verenigde Staten via een 2-richtingen livestream tijdens een concert. Ik kan de samenwerking met Joram dan ook van harte aanbevelen.

Roland Spekle
/zakelijk leider Ragazze Quartet, September Me

bottom of page